Què fem

A pintarparking li oferim serveis integrals de pintat, asfaltat, pavimentació i rehabilitació de pàrquings, garatges, naus industrials, zones esportives i grans superfícies.

Els nostres professionals, per la seva especialització i ampla experiència al sector, estan capacitats per executar amb absoluta garantia d’èxit tots els treballs de rehabilitació, pintat, pavimentació i asfaltat de parkings, naus industrials i grans superfícies en general.

A pintarparking apliquem amb eficàcia les últimes tècniques i materials de gran qualitat més adients a tots els processos de pintat, asfaltat, pavimentació i rehabilitació: formigó fratassat, poliuretà d’alta resistència, asfalt, resines epoxi, slurry, autonivellants, multicapes, antilliscants, impermeabilitzants, pintura epoxi, pintures plàstiques i de senyalització, etc.

Així, garantim als nostres clients una gestió de màxim nivell, tant pels treballs que es realitzen com per la gran qualitat dels materials emprats.

Tots els treballs de pintat, asfaltat, pavimentació i rehabilitació, així com els materials utilitzats, estan garantits.

Enviï’ns la seva sol.licitud de pressupost o contacti directament amb nosaltres per a més informació.

 

Professionals especialitzats en pintat i rehabilitació de pàrquings, i grans superficies.

superficies. boton_cat

Els comentaris estan tancats.